fbpx
8nov

Plektrum med tryck

Nu är vi i full gång med att trycka plektrum på Skivfabriken. Då vi under sommaren 2018 bestämde oss för att utöka vår verksamhet så kändes “bandmerch” som ett givet steg och som första produkt att lansera så valde vi plektrum med tryck. Från start hade vi ett mål att kunna hålla samma kvalité och leveranstider som vi har för CD produktioner. D.v.s kunna leverera upplagor under 500 stycken på 3-5 arbetsdagar.

Vi har under hösten fått äran att tillverka plektrum till allt i från lokala band till världsartister och alla våra kunder har varit nöjda med resultatet.

De plektrum som vi trycker på är i materialet Delrin som är ett poppulärt material som uppskattas av musiker. Samma material som t.ex Dunlop Tortex.
Vi trycker våra plektrum med UV härdat bläck som ger fin lyster. Trycket bygger lite på höjden och ger en fin textur på plektrumet som bonus.

I lager så har vi plektrum i tjocklekarna 0,46 – 1,2 men kan ta hem andra storlekar på beställning. Färgerna att välja är vita eller svarta plektrum. Vi trycker fullfärg + vit.

Detta gör att vi kan trycka svarta plektrum med vit text. Även fyrfärgstryck blir mycket bra, då vi först lägger en vit färg i botten som gör att färgerna får mer lyster.Vi tycker att alla band ska ha råd med att trycka egna plektrum, så därför är minsta order 25 stycken.