27 februari 2020

Tillverka Kassettband

Efter att ha fått fått flera förfrågningar på kunder som vill trycka upp kassetter, alltså klassiska kassettband som var och en av oss uppväxta på 70 talet hade en uppsjö av, så kom vi i kontakt med ett Brittiskt företag som fortfarande driver en fabrik som tillverkar kassettband

Musikkassetten uppfanns av Philips och introducerades i mitten på 60 talet och blev en omedelbar succé. 50 år senare när Mp3 spelarna blivit årets julklapp och senare Spotify introducerats så var det få som satt hemma och skapade blandband med favoritmusiken.

För några år sedan fick LP skivan en nystart då fler och fler personer längtade tillbaka till att lyssna på musik i analogt format. Nu verkar det vara dags för musikkassetten att göra ett återtåg.

2020 levererade vi våra första egentillverkade kassettband med musik. Första kunden blev Mustasch och deras senaste skiva ”Killing it for life” kopierade vi till kassett och tryckte i en limiterad utgåva med ett snyggt transparent fodral och inlytryck

Är du intresserad av att kopiera och trycka upp kassettband till din grupp så hör av dig till oss. Vi hjälper dig med allt ifrån att ta fram original anpassade till kassettefodral, till att mastra om ljudet från digitalt till analog.

Minsta upplaga är 100 st och leveranstiden är ca 2 veckor.

Prisexempel på kassettband

100 st 60 minutersband (30 minuter på varje sida)
Kopiering och tryck på två sidor.

Fodral och 4-färgstryk på inlaga.

Pris: 6085:- inkl moms

Kopiera kassettband