Bli avtalskund hos Skivfabriken.

 Skivfabriken är underleverantör av optisk media så som CD-rom och DVD till en mängd företag inom industri, hälsovård och läkemedelsföretag. Vi tillverkar även USB-Minne som vi kopierar till företagskunder och skickar ut till slutkunder runt om i världen. Som avtalskund så får du tillgång till en mängd fina tjänster som gör att arbetet med inköp av CD och DVD produktioner går snabt och smidigt och blir lätt att planera.Som underleverantör av optiskmedia så som CD, DVD och Blu-ray skivor så ställer det höga krav på vår tillgänglighet och våra leveranstider. Många av våra avtalskunder har egna servrar hos oss där de kan spara sina original och hålla dessa uppdaterade för snabb snabb produktion och leveranstid.

Distribution av skivor till slutkund

Vi ansvarar varje vecka för utskick av av våra kunders material, mjukvara eller uppdateringar till deras slutkunder.Vi packar skivor med följebrev och om försändelser skall gå utomlands så ombesörjer vi tull och fraktdukumentation så att din leverans når mottagaren var den än befinner sig utan problem. Vi sammarbetar med Post Nord, DHL och UPS och kan sända alla produktioner med ert egna avtal och kundnummer. Har ni en annan leverantör av frakttjänster såom ni har ett bra avtal med och vill använda så löser vi detta också.Egen FTP server med ert material hos oss.För att krympa leveranstiderna så sätter vi upp en egen FTP server hos oss. Där sparar ni och håller era original aktuella i väntan på produktion.På så sätt har vi en mycket kort uppstartningstid vid produktion efter att en inköpsorder kommit till oss.

Pressa eller Kopiera

Då man producerar en skiva så finns det två metoder av tillverkning Cd pressning eller CD kopiering. Det är billigast vid volymer över 500 st att pressa en Cd eller DVD produktion, men leveranstiderna är lite längre. Vanligtvis 8 arbetsdagar. Att kopiera en CD kostar lite mer men levereras på bara någon dag. Vi sköter alla skivtryck och kopieringar i våra egna lokaler i Sverige. Vid Cd pressning så samarbetar vi med företaget Sono Press i Tyskland som är det företag som är bäst på pressning av CD och DVD i Europa. Kontakta oss idag om du har några frågor om CD och DVD skivor för just din verksamhet. Telefon: 0346 87200E-post: info@skivfabriken.se