4 februari 2019

CD i pappficka

Våra fina pappfickor för CD trycker vi 4-färg på 300 grams kartong. Varje ark stansas och limmas på vårt egna tryckeri i Falkenberg till en tjusig pappficka.

När vi stansar så använder vi vår fina Heidelberg vinge från 1965, som varje månad stansar tusentals pappfickor.

CD i pappficka användes tidigare oftast då det rörde sig om en CD- singel, eller en Cd med färre låtar s.k ”Maxi”. På senare tid så har pappfickan blivit vårt populäraste fodral och vi gör det både till singlar och kompletta album. Fördelen med en pappficka är att dels att det känns påkostat och seriöst, samtidigt som det är förhållandevis billiga att trycka. Man slipper också använda onödigt mycket plast i sin produktion, vilket många uppskattar.

Måtten på en pappficka är 125 x 125 mm och den väger 45 gram med CD eller DVD monterad. Detta medför att den är billig att skicka med posten då den endast kräver enkelt porto, samtidigt skyddar kartongen bra så att oftast behövs inget extra embalage som då man skickar fodral tillverkade av plast

Vi tillverkar CD i Pappficka från 25 stycken exemplar och då är everanstiden är ca 3 arbetsdagar.

Om man är ute efter en större upplaga om 500 stycken eller fler så är leveranstiden lite längre men samtidigt blir styckpriset billigt.

Kolla gärna på denna länk för att se pris och fler bilder.
cd i pappficka

Har du några frågor eller vill beställa ett provtryck så hör av dig till oss så löser vi detta

Telefon: 0346-87200
E-mail: info@skivfabriken.se